We leggen het nog 1 keer #evenementenstip #tobecontinued

Sinds 2018 hanteren we de nieuwe AVG/GPDR wetgeving op onze evenementen, onze websites, foto’s, video; iedere keer lopen we tegen de nieuwe AVG/GPDR wetgeving aan. Op sommige punten is deze onhaalbaar of niet uitvoerbaar  voor organisatoren in de evenementenbranche.

We hebben we een kleine aanpassing in ons huisreglement gemaakt welke geldig is op alle door ons georganiseerde evenementen. Wil je niet herkenbaar in beeld op foto’s en video’s gemaakt tijdens het evenement, dan bieden wij de mogelijkheid een witte stip zichtbaar op je gelaat te plakken waardoor wij bij controle van de foto’s deze personen onherkenbaar kunnen maken. Ook hebben we caps met het  verboden te fotograferen icoon, deze kan de bezoeker op onze evenementen bij de organisatie aanschaffen.

 De stip in de media, internetdeskundigen en collega-organisatoren wilden alles weten. Ook ontstond er een flinke discussie op internet met louter positieve feedback. Ook in deze discussies kwam vaak de onduidelijkheid van de nieuwe wetgeving naar voren.

We leggen het nog 1 keer uit, waarvoor dank EditieNL. En PetaPixel voor het uitdragen van de boodschap in het Engels. (Linkjes na de video).

https://spaarnestadconcert.nl/we-leggen-het-nog-1-keer-evenementenstip-tobecontinued/

TV-item EditieNL 18 augustus 2018:  https://www.rtlnieuws.nl/editienl/laatste-videos-editienl/een-stip-geen-foto

PetaPixel (Engelstalig): https://petapixel.com/2018/08/17/festival-dont-want-to-be-in-photos-put-a-red-dot-on-your-forehead/

Onze sponsors


Vrienden van